На Кіровоградщині злочинець зробивши підкоп проник до гаражного приміщення

Березень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

Ним виявився 24-річний житель Олександрівського району, раніше судимий за крадіжки. Як з’ясувалося, на рахунку злодія ще декілька фактів кримінальних правопорушень.

До відділення поліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що з його авто, яке знаходилося в гаражі, скоєно крадіжку.

«Поліцейські встановили особу зловмисника та обставини злочину. Мешканець району, зробивши підкоп, проник до гаражного приміщення, де з автомобіля викрав акустичні колонки, автомобільний диск, полицю багажного відділення та документи на транспортний засіб.
У даний час частину викрадених речей повернуто власнику, іншим зловмисник розпорядився на власний розсуд.
Крім того, встановлено причетність злодія ще до 8 крадіжок, зокрема інструментів, виробів із металу та комп’ютерної техніки. Чоловіку обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Іван Задорожний.

Матеріали кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (викрадення офіційних документів) Кримінального кодексу України, направлено на розгляд до Олександрівського районного суду.

За вчинене зловмиснику загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрівського відділення
Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool