На Кіровоградщині злочинець завдав чоловіку тяжких тілесних ушкоджень

Липень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Ним виявився 22-річний мешканець міста Бобринець. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Вранці 16 липня до приймального відділення Кіровоградської обласної лікарні було доставлено мешканця районного центру з тілесними ушкодженнями.

«Поліцейські встановили, що близько 2-ої ночі у місті Бобринець місцевий житель відпочивав у кафе та вживав алкогольні напої.
Згодом неподалік приміщення, біля палатки, працівники даного розважального закладу виявили недавнього відвідувача в непритомному стані. Чоловіку викликали швидку. Його доправили до районної лікарні, а потім до обласного медичного закладу.
У результаті проведених слідчих дій поліцейськими було встановлено, що 22-річний місцевий житель на ґрунті особистих неприязних відносин наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами в область голови і тулуба», - розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool