На Кіровоградщині злочинець скоїв угон вантажного моторолера

Квітень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

Розшукати 32-річного раніше судимого громадянина працівникам Кіровоградського районного відділення поліції вдалося протягом доби після повідомлення про злочини, та зробити це було не так просто.

Зловмисник кілька днів мешкав під «відкритим небом» у лісосмузі за містом, оскільки… посварився з родичами. 

Непорозуміння через розгульний спосіб життя та зловживання алкоголем траплялися між чоловіком та його рідними людьми не рідко. Цього разу, пішовши з дому, він забрів на територію дачного кооперативу у передмісті Кропивницького, де якийсь час мешкав у покинутому будинку. Потім, натрапив на обійстя з гаражем, в якому господарі зберігали моторолер, електроінструменти та зварювальний апарат.

Розбивши скло, підозрюваний заліз до приміщення через вікно, відкрив двері з середини, за ніч викотив звідти транспортний засіб та виніс інші речі, а на ранок знайшов на крадене майно покупців.
Із продажу моторолеру та інших речей злодій зміг «заробити» 800 гривень, у той час, коли потерпілі оцінюють завдані злочином збитки на суму більше 5 тисяч.

До того, зловмисник встиг побувати ще й в Новоукраїнському районі, де також скоїв крадіжки медогонки, газових балонів та сівалки.
Частину викраденого майна поліцейським вдалося знайти та повернути законним власникам.

По даному факту розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч.3 ст.185 ККУ «Крадіжка». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool