На Кіровоградщині злочинець скоїв угон авто Fiat Albea

Січень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 729 | Коментарі: 0

22-річному жителю Новоукраїнського району, який спилявши замок, проник до гаража та скоїв угон авто Fiat Albea, тепер загрожує до 8 років позбавлення волі.

Пригода трапилася напередодні новорічних свят. 61-річний мешканець райцентру вранці виявив відсутність свого легковика іноземного виробництва, в якому знаходилися всі документи на нього та ключі.

Потерпілий повідомив про це в Новоукраїнський відділ поліції. Правоохоронці відразу розпочали проводити слідчо-розшукові заходи. Невдовзі викрадене авто було виявлено у дворі одного з місцевих жителів. Чоловік дуже здивувався, коли побачив на порозі свого дому поліцейських. Господар пояснив, що вночі йому зателефонував знайомий і розповів, що придбав автомобіль, який давно хотів, але авто зламалося. Тож попросив відбуксувати транспортний засіб. Так Fiat опинився у його дворі. Натомість, зловмисник попросив машину товариша, аби поїхати начебто у власних справах.

«Упродовж кількох годин, незважаючи на те, що угонщик вже залишив територію району, його місцезнаходження було встановлено. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Автомобіль повернуто власнику. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool