На Кіровоградщині злочинець скоїв крадіжку в потязі

Листопад 29, 2016 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Ним виявився громадянин іншої країни, що нині мешкає в сусідній області. Чоловік викрав у потерпілої особисті речі та гроші. За вчинене особі може загрожувати покарання - до 6 років позбавлення волі.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового залізничного вокзалу про крадіжку особистих речей в потязі.

«Поліцейські встановили причетність до злочину 50-річного громадянина іншої країни, раніше судимого за грабіж, який також їхав даним потягом. Користуючись тим, що всі пасажири спали, він проник до купе вагону та викрав у 48-річної потерпілої жіночу сумочку, в якій знаходився паспорт громадянки України, планшет та гаманець із грошима в сумі 5 тисяч гривень. Викрадене зловмисник встиг заховати в різних місцях. Сумку правоохоронці виявили у вбиральні, а планшет – під сміттєвим баком. Частину майна вилучено», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Особі оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та стосовно нього застосовано запобіжний захід – тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool