На Кіровоградщині злочинець серед білого дня зривав золоті ланцюжки з жінок

Серпень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 2574 | Коментарі: 0

Чоловік, який раніше неодноразово відбував покарання за вчинення пограбувань та крадіжок і лише два місяці тому вийшов на волю, вже встиг пограбувати двох жінок. Тепер він може на шість років повернутись за ґрати.

Повідомлення про пограбування надійшли до Олександрійського відділу поліції 12 та 13 серпня цього року. Жертвами зловмисника стали дві місцеві жительки, 54 та 67 років. Нападник просто серед білого дня на вулиці зривав золоті ланцюжки з жінок та зникав у невідомому напрямку.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів вже наступного дня поліцейські затримали 43-річного олександрійця, який неодноразово потрапляв на лаву підсудних за вчинення майнових злочинів», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.
Свою здобич зловмисник здавав у ломбард, а гроші витрачав на власні потреби. Частину викраденого вдалося вилучити, проте вже в нових власників.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool