На Кіровоградщині злочинець обікрав магазин 9 разів

Жовтень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1352 | Коментарі: 0

На рахунку жителя міста Знам’янка 9 фактів викрадення різних сум грошей в одному з магазинів районного центру. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До міськвідділу міліції надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що під час інвентаризації було виявлено недостачу товару на загальну суму понад 2 тисячі гривень.
- Під час перевірки інформації працівники міліції встановили, що у вказаному торгівельному закладі на стажуванні був 36-річний знам’янчанин, який протягом місяця продавав товар, а гроші забирав собі. Загалом зловмисник 9 разів привласнив кошти за продаж техніки, - розповів начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий.
Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool