На Кіровоградщині зіткнулися два легкові автомобілі: травмовано одну особу

Серпень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1465 | Коментарі: 0

По телефону 102 надійшло повідомлення про те, що в м. Світловодськ сталася ДТП і є потерпілі. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

На місці аварії інспектори ДАІ встановили, що 29 липня близько 18.15 год. на вул. Новогеоргіївська в м. Світловодськ водій легкового автомобіля «Chevrolet Aveo», 26-річний місцевий житель, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з зустрічним автомобілем «Ford Transit», яким керував 23-річний Полтавської області.

Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажирка автомобіля «Chevrolet Aveo» » із тілесними ушкодженнями у вигляді перелома правої голені було госпіталізовано у лікарню міста Світловодська.

За даним фактом ДТП триває перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool