На Кіровоградщині жінку пограбували прямо на вулиці

Серпень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Повідомлення про пригоду надійшло до Олександрійського відділу поліції 13 серпня. Встановлено, що на одній з вулиць міста невідомий чоловік, із застосуванням фізичної сили, відкрито заволодів золотим ланцюжком 29-річної перехожої та втік.

«Поліцейські, які негайно виїхали на місце пригоди, оперативно затримали підозрюваного. Ним виявився 33 - річний мешканець міста, який вже притягувався до кримінальної відповідальності. Особу затримано в порядку ст.208 КПК України. Речовий доказ вилучено» – повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Наразі поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції
Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool