На Кіровоградщині жінка зберігала у себе вдома ствольну нарізну зброю

Жовтень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Наприкінці жовтня за фактом привласнення та розтрати майна одного з державних підприємств працівниками міліції було відкрито кримінальне провадження.

У ході проведення санкціонованих обшуків в помешканні 39-річної підозрюваної оперативники виявили і вилучили зброю та боєприпаси. За ці дії громадянці загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
Відповідно до висновків експертів, предмет схожий на пістолет, виявився ствольною нарізною зброєю – самозарядним пістолетом системи Макарова калібру 9 міліметрів. Крім того, поряд з ним було виявлено 10 боєприпасів до пістолету калібру 9 міліметрів, набої до автоматичного пістолету «Стєчкіна», «Форт-12», «Форт-14», «Форт-17» придатні для стрільби.
Пояснюючи оперативникам походження зброї та набоїв, жінка запевнила, що усе це ймовірно раніше належало її покійному батьку, а вона про це нічого не знала. Однак місце, де було знайдено «арсенал», змушує сумніватися у щирості свідчень. Заборонені предмети зберігалися у спальній кімнаті, в шухляді поряд з білизною.
– Інформацію по даних фактах внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та частиною 1 статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, – розповідає начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області Володимир Кременний.
Якщо вину підозрюваної буде доведено, їй може загрожувати відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool