На Кіровоградщині жінка зарізала співмешканця

Березень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Під час сварки з жінкою 40-річний олександрієць отримав смертельне ножове поранення. За вчинене зловмисниці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського міського відділу міліції від лікаря бригади швидкої допомоги.
Під час огляду домоволодіння потерпілого правоохоронці виявили тіло чоловіка з пораненням грудної клітини. Оперативники з’ясували, що під час спільного вживання алкоголю співмешканці посварилися. Жінка ножем завдала чоловіку тілесних ушкоджень.
Працівники міліції затримали 48-річну зловмисницю. Знаряддя злочину – ніж зі слідами крові – вилучено та направлено на НДЕКЦ при УМВС в області для проведення дослідження.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, – повідомив Начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дьяченко. – Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool