На Кіровоградщині жінка отримала удар ножем у спину

Серпень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Життя 36-річній жінці врятувала господиня будинку, в якої потерпіла винаймала житло

Побачивши тяжко поранену квартирантку, вона якнайшвидше викликала карету швидкої медичної допомоги. Підозрюваному у скоєнні злочину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 років.

 Пригода сталася 23 серпня в одному з сіл Кіровоградського району. У гості до жінки зранку прийшов її колишній співмешканець. Після нетривалого спілкування між нею та на 11 років молодшим колишнім коханим виникла серйозна суперечка. Чоловік начебто мав претензії через життєві негаразди, які спіткали їх цивільну родину, - розповів начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар.

Згодом жінка вирішила закінчити розмову і вже збиралася йти з кімнати, як несподівано отримала удар ножем у спину. На крик вийшла власниця будинку, яка й викликала на місце пригоди лікарів та працівників міліції.

Кировоград: заместитель губернатора о встрече с чернобыльцами (видео)

У даний час чоловік дає пояснення слідчим. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч. 1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство». За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool