На Кіровоградщині землевпорядники визначили 120 інвестиційно-привабливих земельних ділянок для передачі в оренду

Серпень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Фахівці землевпорядної служби Кіровоградської області сформували перелік із 120 інвестиційно-привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності права оренди на які планують продати на відкритих земельних торгах.

Загальна площа земельних масивів, що можуть бути запропоновані інвесторам, становить понад 1,7 тис. гектарів. Максимальну кількість ділянок планують передати в оренду на конкурсних засадах у Новоукраїнському (28 ділянок площею 181 га), Устинівському (23 ділянки площею 324 га) та Олександрівському (8 ділянок площею 185 га) районах Кіровоградської області.

Землевпорядна служба регіону повідомляє, що в ході конкурсного відбору вже визначені виконавці земельних торгів. Організатори забезпечать підготовку продажу прав оренди на 108 ділянок загальною площею 1,6 тис. гектарів.

З інформацією про підготовлені лоти, дату та місце проведення торгів, виконавців земельних торгів можна ознайомитися на веб-сайті Держгеокадастру України у розділі «Земельні торги».

10 вересня 2015 року відбудеться земельний аукціон з продажу права оренди двох земельних ділянок загальною площею 44,81 га на території Устинівського району Кіровоградської області.

Прес-служба Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру

Хлеб снова подорожает


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool