На Кіровоградщині збудовано одну з перших в Україні амбулаторій нового зразка

Листопад 13, 2018 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Реалізація державної програми "Сільська медицина" - одне з актуальних питань, що розглядалось на апаратній нараді в облдержадміністрації.

Як зауважив голова ОДА Сергій Кузьменко, під час вчорашнього засідання Ради регіонального розвитку Кіровоградську область було відзначено як таку, що успішно реалізовує проект з розвитку сільської медичної інфраструктури. Адже з-поміж 513 амбулаторій, які нині будуються в Україні, першу зведено саме на Кіровоградщині, в селі Протопопівка.

Очільник області підкреслив, що загалом по області буде збудовано 18 нових амбулаторій.

"По всіх об’єктах ведуться активні будівельні роботи, у багатьох випадках ми знаходимося на стадії завершення", - повідомив Сергій Кузьменко. "Ми виконаємо зобов’язання, які брали перед громадськістю і всі вони будуть успішно введені в експлуатацію".

Презентуючи учасникам наради новозбудовану амбулаторію, керівник ОДА зазначив, що неодноразово бував на об’єкті, де разом із головою ОТГ і будівельниками та іншими фахівцями радились як реалізувати проект максимально якісно. Тож в процесі будівництва було зроблено чимало корегувань, запропоновано нових рішень, щоб амбулаторія виглядала по-сучасному, була комфортною і функціональною.

"Побудувавши амбулаторію в Приютівській ОТГ, ми полегшуємо завдання для всіх інших. Якщо в когось вийде краще, ми будемо вітати таке рішення, але принцип впізнаваності амбулаторії має бути збережений", - зауважив керівникам територій Сергій Кузьменко. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool