На Кіровоградщині збільшився обсяг капітальних інвестицій

Вересень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

У січні–червні 2017р. підприємствами та організаціями області за рахунок усіх джерел фінансування освоєно 2754,3 млн.грн капітальних інвестицій. Порівняно з січнем–червнем 2016р. обсяг капітальних інвестицій по області збільшився на 21,1%.

Головним джерелом фінансування капітальних інвестицій у січні–червні 2017р. були власні кошти підприємств та організацій, за рахунок яких освоєно 83% усіх капіталовкладень. Частка цих коштів у загальному обсязі зменшилася порівняно з січнем–червнем 2016р. на 1,7 в.п.

Зменшилася частка капітальних інвестицій, освоєних за рахунок коштів населення на будівництво житла (на 0,6 в.п.), натомість збільшилася – за рахунок коштів місцевих бюджетів (на 3,9 в.п.), кредитів банків та інших позик (на 3,4 в.п.), державного бюджету (на 0,2 в.п.).

Найбільшу частку капітальних інвестицій у січні–червні 2017р. освоєно підприємствами сільського, лісового та рибного господарства (61,7%)
і промисловості (20,1%).

Капітальні інвестиції у житлові будівлі становили 105,8 млн.грн або 3,8% загального обсягу капітальних інвестицій області (у січні–червні 2016р. – 2,5%).

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool