На Кіровоградщині збільшили площі під висадку овочів

Травень 03, 2022 | Новини | Переглядів: 1339 | Коментарі: 0

У довоєнний період промислове постачання овочевої та ягідної продукції забезпечувалося аграріями Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей.

Наразі там тривають активні бойові дії. Звичайно це може спричинити певний дефіцит серед споживачів.

- У рамках Всеукраїнської програми «Сади Перемоги» аграрії Кіровоградської області більше ніж на 15% збільшили площі під висадку овочів, - повідомила обласній військовій адміністрації заступниця директора департаменту агропромислового розвитку Валерія Фурманова.

За її словами не варто очікувати, що за рахунок власного виробництва в області буде повністю задоволено попит на цю групу товарів. Суть програми полягає у залученні усіх громадян до спільного вкладу у нашу перемогу.

– Не обов'язково потрібно гнатися за масштабами і об'ємами. Хтось посадить мікрозелень у себе у квартирі, хтось замість квітів висадить кілька кущів помідорів або інших овочів. Тим самим ви долучитися до спільної роботи, - наголосила Валерія Фурманова. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool