На Кіровоградщині збільшилась заробітна плата

Липень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

У травні 2012 року середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ, організацій та їхніх відокремлених підрозділів із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб порівняно з квітнем 2012р. збільшилася на 5,6% і становила 2461 грн., що в 2,2 раза вище рівня мінімальної заробітної плати (1094 грн.). Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Рівень заробітної плати в області становив 81,6% середнього рівня в Україні (3015 грн.).
Найвищий рівень оплати праці в травні 2012р. спостерігався в діяльності транспорту, добувній промисловості та фінансовій діяльності, де заробітна плата працівників в 1,4–1,6 раза перевищила середній показник по області.
У сфері освіти, операцій з нерухомим майном, оренди, інжинірингу та надання послуг підприємцям, охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, надання комунальних та індивідуальних послуг, діяльності у сфері культури та спорту, сільському господарстві, будівництві, торгівлі, діяльності пошти та зв’язку, діяльності готелів та ресторанів, рибальстві, рибництві розмір заробітної плати на 6,5–51,1% нижчий від середнього по області.
Купівельна спроможність працюючих у травні 2012р. порівняно з квітнем збільшилася на 6%, з травнем 2011р. – на 20,8%.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool