На Кіровоградщині збільшилась кількість звернень громадян до Міндоходів області

Липень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

За повідомленням відділу обслуговування платників податків Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області, з початку року до територіальних органів Міндоходів області від громадян надійшло 124 письмові звернення

На особистому прийомі посадовими особами прийнято 214 жителів Кіровоградщини.
Порівняно з відповідним періодом минулого року кількість звернень збільшилась на 15 %, що свідчить про довіру громадян до територіальних органів Міндоходів області. Всі відповіді на запитання заявників надані в установлені законом терміни.
Нагадуємо, що права громадян на звернення регулюється ст. 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян». Кожен може направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб з метою роз’яснення прав і законних інтересів.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool