На Кіровоградщині завершують осінні лісокультурні роботи (ФОТО)

Листопад 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Осінь потрохи добігає кінця, а разом з тим лісівники Кіровоградщини завершують й осінні лісокультурні роботи. Усі лісогосподарські підприємства області виконали і перевиконали завдання зі створення лісових насаджень: було проведено лісовідновлення на площі понад 414 гектарів (а це 105% від запланованого), лісорозведення – на 1285 гектарах (100% від плану).

В повному обсязі виконано завдання року по доглядах за лісонасадженнями: на 886 гектарах проведено догляди за лісовими культурами на зрубах, за захисними насадженнями – на 861 гектарі, що складає 119% та 110% виконання плану відповідно.
Зараз тривають роботи з підготовки грунту для посадки лісових культур наступного року. Наразі цей показник становить 93% річного плану.
Продовжується і заготівля лісового насіння. Лісівники вже заготовили 70,6 тонн насіння (в т.ч. 65 тонн дуба), кількість та асортимент порід якого забезпечать в майбутньому можливість створення мішаних захисних насаджень, що є актуальним для степового лісорозведення.

На Кіровоградщині завершують осінні лісокультурні роботи (ФОТО)

В. Роздєльська, головний спеціаліст сектору лісорозведення Кіровоградського ОУЛМГ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool