На Кіровоградщині завершилася кампанія з пероральної імунізації диких тварин проти сказу

Листопад 06, 2018 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

За весь період проведення антирабічної кампанії з використанням авіаційного способу, яка розпочалася 17 жовтня 2018 року, над лісовими та польовими угіддями площею 18 421 км2 розповсюджено 368 420 принад з вакциною «Орісвак» виробництва ТОВ «Укрветпромпостач». 

Розповсюдження вакцин проводили шляхом розподілу принад з використанням трьох літаків АН-2. Такий метод розкидання приманок є найекономічнішим.

Працівники Кіровоградського районного управління Держпродспоживслужби області спільно з представниками сільських рад та ОТГ на територіях 5 сільських рад, поза населеними пунктами, вручну розклали приманки з вакциною поблизу місць проживання червоних лисиць. У ході моніторингу в контрольних точках розкладання жодної приманки з вакциною виявлено не було.

Всеукраїнська кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу з використанням авіаційного способу розпочалася 10.09.2018. Ця робота проводилася з урахуванням світового та вітчизняного досвіду щодо імунізації диких м’ясоїдних тварин.

Інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool