На Кіровоградщині завершено слідство у справі щодо 7 членів організованої злочинної групи

Червень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

Під процесуальним керівництвом відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою семи членів організованої злочинної групи у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст.205(фіктивне підприємництво), ч. 3 ст. 28, ч.3 ст. 212(ухилення від сплати податків) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що житель обласного центру з метою отримання незаконного та не контрольованого прибутку, організував та очолив злочинну групу до складу якої увійшло шість членів, з чітким розподілом функцій між її учасниками.

Вказане угрупувування впродовж 2015 та 2017 років створили 15 фіктивних суб”єктів господарювання через які здійснювалось документування безтоварних операцій та оготівкування коштів. Окрім того правоохоронцями встановлено факт ухилення від сплати податків на суму понад 8,5 млн грн.

Обвинувальний акт щодо учасників організованої злочинної групи направлено до суду. Саме суд і надасть остаточну оцінку діям кожного члена вказаного злочинного угрупування.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool