На Кіровоградщині завершено проведення зборів з підрозділом територіальної оборони

Жовтень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 582 | Коментарі: 0

Протягом п’яти днів у Бобринецькому районі проводились навчання з особовим складом стрілецької роти батальйону територіальної оборони. 

25 вересня поточного року на базі Бобринецької зразкової автомобільної школи Товариства сприяння обороні України було прийнято близько сотні осіб особового складу стрілецької роти, проведено їх екіпірування у військову форму одягу, приведено до присяги на вірність Українському народові 28 осіб із числа тих, хто раніше її не приймав. 

Наступним і основним етапом зборових заходів був етап підготовки особового складу стрілецької роти до практичного його використання за призначенням для виконання основних завдань територіальної оборони.

Зокрема, протягом зборів військовозобов’язані вдосконалювали рівень військової підготовки з тактики ведення бою, патрулювання місцевості як в польових умовах так в межах міста, відпрацювання дій під час несення служби на блок постах, а також покращували навики надання невідкладної медичної і психологічної допомоги та вогневої підготовки.

Окрім зазначеного, за невелекий період часу чоловіки мали змогу отримати нові враження, поспілкуватися з цікавими людьми та набути необхідних кожному чоловікові навиків – вміння захистити себе і свій дім.

29 вересня, відбулося урочисте завершення зборів під час якого учасників привітало керівництво району і міста Бобринця, а військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату полковник Ярослав Кучер подякував усім за участь і нагородив учасників грамотами.

Військове керівництво області висловлює слова щирої подяки усім, хто долучився до організації, проведення та участі у навчаннях з територіальної оборони. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool