На Кіровоградщині завершено досудове розслідування стосовно колишнього працівника судової установи

Квітень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Співробітниками УСБУ в Кіровоградській області викрили та припинили протиправну діяльність екс-керівника апарату одного із районних судів Кіровоградщини, який підробляв судові рішення за грошову винагороду.

Правопорушник, керуючись корисливими мотивами, надавав допомогу приватним особам в уникненні адміністративних покарань у вигляді штрафів за порушення правил дорожнього руху. Зокрема, завдяки сприянню зловмисника водії транспортних засобів уникали штрафних санкцій за протоколами складеними органами ДАІ, обмежуючись усними попередженнями.
Наразі стосовно колишнього працівника судової установи завершено досудове розслідування за кримінальним провадженням відкритим за ст.358 та ст.366 Кримінального кодексу України. Матеріали з обвинувальним висновком скеровано до суду.
З початку ц.р. за матеріалами Управління СБ України в Кіровоградській області розпочато 31 кримінальне провадження за ознаками злочинів у сфері службової діяльності. 6 осіб отримали повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Окрім того складено 7 протоколів про адміністративні корупційні правопорушення. За результатами розгляду 5 протоколів п’ятьох посадовців уже притягнуто до адміністративної відповідальності. Серед покараних – депутати районних та міських рад, а також посадова особа фіскального органу.

Прес-центр СБ України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool