На Кіровоградщині завершено будівництво трьох сільських лікарських амбулаторій

Грудень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 694 | Коментарі: 0

Загалом до кінця року заплановано введення в експлуатацію близько десяти сільських лікарських амбулаторій.

Наразі в області завершено будівництво трьох із вісімнадцяти запланованих амбулаторій у рамках програми Президента України «Розвиток сільської медицини».

"Амбулаторії, що будуються, мають високий рівень готовності, однак враховуючи погодні умови, що впливають на якість робіт, решту буде введено в експлуатацію навесні", – повідомив голова облдержадміністрації під час ознайомлення із роботою амбулаторії у селі Протопопівка Приютівської селищної ОТГ.

Керівник ОДА також зазначив, що для всіх 18 нових амбулаторій вже придбано санітарний транспорт. До того ж, у рамках проекту "Розвиток сільської медицини" будуть купуватися санітарні автомобілі не тільки для новозбудованих амбулаторій, а й для тих, які вже давно працюють.

Також буде змонтовано високотехнологічну систему телемедицини. "У 2019 році цей великий проект Президента щодо сільської медицини, на який передбачено загалом 5 мільярдів гривень, буде реалізовано у повному об’ємі", - підкреслив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool