На Кіровоградщині завдяки сигналізації затримали злочинця

Березень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

На місці події поліцейські застали зловмисника, який намагався сховатися. У чоловіка було виявлено мішок та ліхтарик.

Наряд групи затримання поліції охорони напередодні близько 18-ої години здійснив виїзд на спрацювання сигналізації у приватному будинку, що знаходиться на околиці міста Світловодська.

Прибувши за адресою, правоохоронці обстежили помешкання та виявили розбите скло у підвальному приміщенні. Потім оглянули присадибну ділянку і помітили невідомого, який намагався сховатися від правоохоронців.

Під час огляду у чоловіка виявили ліхтарик та мішок. На запитання про причину свого перебування на території приватного помешкання, громадянин не зміг нічого пояснити.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Світловодського відділу поліції та власника будинку. Особу зловмисника встановили. Ним виявився 24-річний мешканець міста Світловодська.

За цим фактом проводиться перевірка для встановлення обставин пригоди та прийняття рішень. Чоловіку інкримінують злочин, передбачений ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool