На Кіровоградщині завдяки прокуратурі державі повернуто сільськогосподарські землі вартістю 1,6 млн. грн.

Вересень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Світловодський міськрайонний суд задовольнив позов Світловодської міжрайонної прокуратури та розірвав договір оренди земельної ділянки загальною площею понад 100 га та вартістю 1,6 мільйони гривень.

Як встановлено прокурорською перевіркою, вказану землю службові особи Захарівської сільради незаконно надали в оренду підприємцю для ведення сільськогосподарської діяльності.
У зв’язку з цим прокуратура звернулася до суду з позовом щодо розірвання договору оренди землі та повернення її державі.
На даний час позовні вимоги прокуратури задоволено у повному обсязі.
Аналогічні порушення виявлені при передачі в оренду земельних ділянок загальною площею 114 га та вартістю 1,9 млн. грн. Позови прокурора щодо визнання недійсними цих договорів оренди наразі перебувають на розгляді.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool