На Кіровоградщині затримано зловмисницю, яка скоїла грабіж

Січень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Раніше мешканка Новомиргородського району вже притягувалася до відповідальності за аналогічний злочин, а також за скоєння крадіжок. Цього разу зловмисниці знову загрожує покарання у вигляді ув’язнення.

Поліцейські встановили, що жителька населеного пункту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходилася разом із трьома громадянами біля одного з домоволодінь. У цей час між двома з трьох чоловіків виникла бійка.

Скориставшись ситуацією, жінка відчинила автомобіль, що належав одному з учасників сутички, та відкрито заволоділа грошовими коштами з чоловічої сумки, яку знайшла в салоні. Після цього зловмисниця зникла з місця злочину.

У даний час 32-річній жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Розслідування триває. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

За матеріалами Новомиргородського відділення
Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool