На Кіровоградщині затримано зловмисника за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Вересень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

51-річний раніше судимий чоловік під час спільного застілля з кількома місцевими жителями, ударив одного з них ножем у живіт. За вчинене йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до райвідділу міліції 8 вересня від місцевого фельдшера.
Прибувши до населеного пункту, правоохоронці з’ясували, що ввечері біля одного з магазинів відпочивала компанія односельців. Серед них був і чоловік, який нещодавно приїхав жити до родички з обласного центру. Як з’ясувалося, він мав чималий тюремний стаж, адже провів у місцях позбавлення волі більше 10 років за вчинення майнових та інших тяжких злочинів.

 За попередньою інформацією, на ґрунті хизування кримінальним «досвідом» у чоловіка і виникла сварка зі знайомими. Під час сутички 42-річний місцевий житель намагався заступитися за іншого учасника конфлікту і отримав від старшого опонента удар ножем у живіт, - повідомив начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар.

Потерпілий зміг самостійно дістатися до будинку свого родича, який і викликав швидку.
Зловмисника правоохоронці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після вчиненого він зник з місця події, а потім безрезультатно намагався сховатися від працівників міліції на території села.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Особі оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Кіровоград: акція в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool