На Кіровоградщині затримано трьох підозрюваних у збуті опію

Травень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1509 | Коментарі: 0

Протягом минулих вихідних працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області у різних районах регіону задокументували злочинну діяльність трьох місцевих жителів. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Чоловіки займалися збутом опію. У результаті проведення оперативних закупівель підозрювані реалізували «покупцям» близько 20 мл наркотичного засобу на суму понад 700 гривень.

Так, під час відпрацювання території Новоукраїнського району за місцем проживання раніше судимого 34-річного місцевого жителя правоохоронці виявили та вилучили майже 3 кілограми макової соломки, розфасованої в окремі пакети, та медичні шприци із залишками опію.

У Кіровоградському районі на узбіччі автодороги працівники міліції затримали раніше судимого 34-річного жителя одного із населених пунктів, у якого було вилучено 2 пляшки з розчинником, півлітрову пляшку з опієм та близько 1 кілограма макової соломки.

А на одній із вулиць міста Новомиргород у 46-річного місцевого жителя оперативники виявили та вилучили медичний шприц із опієм. Чоловік намагався пояснити, що зберігав наркотичний засіб для власного вживання, не зважаючи на те, що буквально за годину до затримання збув кілька мл опію.

За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконне зберігання, збут наркотичних засобів), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool