На Кіровоградщині затримано серійного крадія

Січень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

25-річний чоловік, який вів бродячий спосіб життя, викрадав майно з домоволодінь на території міста Новоукраїнка.

Наприкінці листопада минулого року до відділу поліції надійшло повідомлення від 76-річної жительки районного центру про крадіжку велосипеда з гаражного приміщення.
«Правоохоронці розпочали за цим фактом кримінальне провадження та під час розслідування встановили особу, яка користувалася транспортним засобом, схожим на викрадений. Чоловік пояснив, що, не підозрюючи лихого, придбав велосипед у випадкового знайомого за 200 гривень та відремонтував. У подальшому правоохоронці вийшли і на слід зловмисника та встановили його причетність до ще понад 10 крадіжок, вчинених на території міста», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
Злодій не гребував нічим – серед викраденого телевізори, тюнер, інша побутова техніка, акумулятори, пральна машинка вітчизняного виробництва, дрилі, болгарки, автозапчастини, пальне.
Чуже майно чоловік одразу збував незнайомим громадянам, виручені кошти витрачав на власні потреби.
У даний час викрадене частково вилучено та повернуто власникам.
Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool