На Кіровоградщині затримано підозрювану у пограбуванні олександрійки

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Грабіжницею виявилася 19 – річна жителька Олександрійського району. За вчинене дівчині загрожує до шести років позбавлення волі.

Інформація про пограбування молодої жінки надійшла до чергової частини Олександрійського міського відділу міліції близько 19-ї години вечора. 23-річна потерпіла, розмовляючи по телефону, йшла містом. До неї підбігла невідома дівчина, нанесла удар по обличчю, вихопила телефон та втекла.

Та вже за лічені хвилини працівники карного розшуку затримали зловмисницю. Жінка, намагалася уникнути зустрічі з правоохоронцями, навіть викинула крадену річ. Мобільний телефон вилучено та направлено судову товарознавчу експертизу.
- Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 «Грабіж»

Кримінального кодексу України - розповів т.в.о начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак. – Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС в області

Кіровоград: відбулась позачергова 51 сесія міськради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool