На Кіровоградщині затримано підозрюваного у насильстві над двома малолітніми

Червень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Чоловікові інкримінують використання дітей для задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Раніше він вже притягувався до відповідальності за розбещення неповнолітньої доньки співмешканки. За скоєне тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Повідомлення про подію надійшло до Ульяновського районного відділу міліції 5 червня близько 16 години. До чергової частини зателефонувала жінка та розповіла, що відносно дітей її родички вчинено злочин.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що 31-річний місцевий житель, перебуваючи у нетверезому стані та скориставшись відсутністю співмешканки, задовольнив статеву пристрасть з її 10-річним сином і своєю 8-річною донькою. На ранок чоловік пішов на роботу, а діти розповіли про подію родичці. Вона і повідомила правоохоронців.

Зловмисника було негайно доправлено до місцевого райвідділу міліції. Він зізнався у скоєному та пояснив, що потребує медичної допомоги, оскільки через фізичні вади не може контролювати власні «інстинкти».

По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу України «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом». За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool