На Кіровоградщині затримано підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на оператора АЗС

Серпень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

Працівниками Голованівського районного відділу міліції за підозрою у скоєнні розбійного нападу затримано двох жителів Миколаївщини. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Зловмисники завдали тілесні ушкодження оператору АЗС та відібрали наявні у касі гроші у сумі 9 тисяч гривень.
Злочин було скоєно у серпні цього року. Близько другої години ночі до автозаправної станції під’їхав автомобіль. Після того, як у двері постукали, працівник необачно відчинив службового приміщення ймовірним клієнтам… Однак на нього очікувала прикра несподіванка. Двоє невідомих в чорних масках з прорізами для очей забігли до кімнати, вдарили чоловіка металевим предметом та заходилися нишпорити у касі. Після того, як знайшли гроші та мобільний телефон потерпілого, нападники зникли у невідомому напрямку.
На пошуки зловмисників було зорієнтовано особовий склад міліції. А вже через кілька днів правоохоронці встановили та затримали двох підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на оператора АЗС. Ними виявилися двоє раніше судимих жителів Миколаївщини. Обидва до цього встигли побувати в місцях позбавлення волі, де відбували покарання за розбійні напади та грабежі.
По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій поєднаний з проникненням у приміщення), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років позбавлення волі.
Наразі правоохоронці перевіряють причетність затриманих до інших подібних злочинів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool