На Кіровоградщині затримано підозрюваних у розбійному нападі

Лютий 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині працівники міліції протягом кількох годин затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на 73-річну пенсіонерку. Тривалий час зловмисники били літню жінку та вимагали віддати пенсію, яку та мала отримати лише напередодні. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Пригода сталася минулого тижня в одному із сіл Петрівського району. Двоє непрацюючих молодиків, одному з яких виповнилося 19, а іншому 20 років, кілька годин вживали алкогольні напої. Після того як випивка скінчилась, і з’ясувалося, що на придбання чергової пляшки у них немає грошей, зловмисники вирішили відібрати пенсію в односельчанки.

Того вечора бабуся порядкувала на кухні, коли почула у вітальні сторонній шум. Спочатку потерпіла вирішила, що через незачинені двері до неї зайшли сусіди, тож спокійно вийшла з кімнати з’ясувати, хто саме навідався у гості. Наблизившись до дверей, господиня побачила на порозі двох незнайомців у масках на обличчях.
Зловмисники поводили себе жорстоко і зухвало. Один із них штовхнув жінку на ліжко, не дозволяючи підвестися, відлупцював її та погрожував ножем.
Зловмисники вважали, що напередодні бабуся мала отримати пенсію, тож цих коштів, на їх думку, якраз мало б вистачити на продовження застілля…
Однак, не дивлячись на знущання, перелякана жінка не змогла віддати гроші, бо просто їх не мала.
Зрозумівши, що відбирати нічого, зловмисники забрали її золоті сережки та старенький мобільний телефон.
Після того, як нападники пішли, пенсіонерка знайшла в собі сили підвестися та покликала на допомогу сусідів, які й викликали правоохоронців.
«За кілька годин працівники міліції встановили особи підозрюваних», - говорить начальник Петрівського РВ УМВС в області Олександр Кодак. Ними виявилися 20-річний раніше судимий за крадіжку місцевий житель та його 19-річний товариш, мешканець сусідньої області.
Під час проведення санкціонованого обшуку в одного з підозрюваних було виявлено речові докази – сережки, що належать потерпілій.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій поєднаний з проникненням у житло), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool