На Кіровоградщині затримано гастролерів (ФОТО)

Березень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1389 | Коментарі: 0

 Підозрюваних у скоєнні двох зухвалих розбійних нападів у місті Олександрія Кіровоградської області затримано на Полтавщині. Окрім того, 19- та 24-річні раніше судимі жителі Черкаської області підозрюються і в скоєнні ряду злочинів на території сусідньої області.

 В Олександрію чоловіки приїхали з Черкаської області, там винаймали помешкання. Звісно, ніде не працювали, а жити прагли «з розмахом». У середині лютого товариші вирішили взятися за старе. До речі, судимі були за крадіжку, пограбування і розбій. Пройшовшись приватним сектором Олександрії, товариші вибрали будинки, які з першого погляду свідчили про заможність господарів.

 Першими жертвами стали 44-річна місцева жителька разом зі своєю донькою. Одного з вечорів до їх будинку увірвалось двоє невідомих у масках, які потрапили до помешкання, розбивши віконне скло. Не злякав їх і той факт, що у будинку горіло світло і його господарі ще не відпочивали. Погрожуючи жінкам ножем і пневматичним пістолетом, злодії відібрали 5 тисяч євро, 600 доларів США, золоті прикраси та колекцію сучасних ювілейних монет.
 Після чого, тієї ж ночі, чоловіки на таксі виїхали до сусідньої області. Там також орендували квартиру. Через більш як тиждень скоїли розбійний напад на будинок місцевих жителів, у яких забрали 1 тисячу доларів, мобільний телефон, золоті прикраси та фотоапарат.
 Наприкінці лютого приятелі знову навідались до Олександрії. Пізньої ночі вони залізли через вікно до подружжя олександрійців. Сторонній шум розбудив господаря, який намагався захистити свою домівку і вдарив одного з непроханих гостей. У той час інший почав стріляти з пневматичного пістолету по чоловіку. Поранення отримала і його дружина. Обох зловмисники зв’язали і подалися шукати цінні речі. Злодії заволоділи 25 тисячами гривень, золотими прикрасами та двома мобільними телефонами. Вдень чоловіки повернулись на Полтавщину.
 «Того ж дня, працівники Олександрійського міського відділу міліції спільно зі співробітниками УМВС затримали підозрюваних у скоєнні розбійних нападів», - говорить начальник Олександрійського МВ Юрій Колибєлкін.
 За даними фактами порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 ККУ (розбій, поєднаний з проникненням у житло), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Речові докази вилучено. Слідство триває.

На Кіровоградщині затримано гастролерів (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool