На Кіровоградщині затриманий 17-річний викрадач автомобіля

Лютий 22, 2013 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Злочин вдалося розкрити за «гарячими слідами». Днями, хлопець з міста Олександрії викрав транспортний засіб «ВАЗ-2106» на автомийці, де підробляв. Сховати його вирішив у родичів за 200 км від місця злочину, проте план не вдався, на півдорозі у автомобіля відмовив двигун

Ремонтувати викрадений автомобіль без заднього скла, переднього номерного знаку та з розібраним замком запалювання викрадач вирішив на станції техобслуговування поблизу м. Кіровограда. Зрештою двигун на СТО полагодили, проте у парубка забракло грошей щоб розрахуватися.

У той самий момент повз проїздив екіпаж ДАІ, побачивши правоохоронців злодій кинувся тікати. Наздогнали його інспектори взводу із забезпечення супроводження роти ДПС ДАІ за кілька десятків метрів. Як потім з’ясувалося, разом з автомобілем хлопець прихопив повний багажник інструментів, які розпродав по дорозі. Також у цей же день у викрадача була невдала спроба незаконного заволодіння автоевакуатором, але він не зміг його завести.

Раніше молодий чоловік вже був притягнутий до кримінальної відповідальності за крадіжку телефону та автомобіля.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool