На Кіровоградщині затримали зловмисницю з досвідом тюремного ув’язнення

Січень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Працівники Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області по «гарячих слідах» затримали 24-річну жительку Новомиргородського району за підозрою у скоєнні пограбування.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в будинку 67-річного жителя районного центру перебувала жінка, яка відкрито заволоділа грошима потерпілого. На місце події прибула слідчо-оперативна група.
Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік разом зі знайомою розпивав спиртні напої, а потім ліг відпочивати. Гостя, скориставшись моментом, почала шукати гроші у кишенях господаря будинку. Пенсіонер це помітив і між ними виникла сутичка. Зловмисниця ударила чоловіка в обличчя, забрала трохи більше ста гривень і вибігла з помешкання.
Потерпілий швидко зателефонував родичам, а ті, у свою чергу, негайно повідомили про те, що сталося, у міліцію. Правоохоронці по «гарячих слідах» затримали підозрювану та вилучили у неї викраденні кошти.
Як з’ясувалося, жінка раніше відбувала термін ув’язнення за скоєння крадіжки і наругу над могилою, та згодом була умовно-достроково звільнена, але протягом невідбутої частини покарання зловмисниця знов переступила закон.
Дії особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Проводиться розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool