На Кіровоградщині затримали зловмисника, підозрюваного у скоєнні крадіжки з квартири

Липень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 580 | Коментарі: 0

Ним виявився мешканець іншої області. На одній з вулиць міста Олександрії злодія зупинили працівники групи реагування патрульної поліції. При собі чоловік мав викрадений ноутбук.

До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з помешкання 27-річної місцевої мешканки. З квартири було викрадено гроші у сумі 100 доларів США та ноутбук «Acer».

Поліцейські одразу виїхали за вказаною адресою. Під час роботи на місці пригоди було встановлено прикмети ймовірних зловмисників та надано орієнтування усім нарядам, які працюють у місті.

«Під час патрулювання міста група реагування патрульної поліції на одній із вулиць зупинила чоловіка, схожого за прикметами. При собі перехожий мав ноутбук «Acer». Як з’ясувалося, саме цю техніку було викрадено з квартири. Злодієм виявився 36-річний мешканець Полтавської області. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

У даний час вирішується питання про обрання стосовно особи міри запобіжного заходу. Злодія перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool