На Кіровоградщині затримали юних зловмисників

Березень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

До Знам’янського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області звернулися кілька місцевих жительок із заявами про скоєння стосовно них пограбувань.

 Днями у результаті проведення слідчих дій правоохоронці затримали двох підозрюваних – жителів району, 17 та 19 років, останній із яких раніше судимий за вчинення грабежу.
Попередньо встановлено, що зловмисники біля під’їзду одного із будинків у районному центрі ввечері вирвали із рук 56-річної місцевої жительки сумку. У ній знаходились ключі, гроші у сумі 50 гривень, продукти харчування.
Іншою жертвою грабіжників стала 53-річна знам’янчанка. На одній із вулиць міста юнаки так само відкрито заволоділи сумкою потерпілої з мобільним телефоном, гаманцем з пластиковими картками та шкіряними рукавичками.
Деякі з викрадених речей зловмисника продали, а гроші використали на власні потреби.
Як повідомив заступник начальника Знам’янського МВ УМВС в області Сергій Котига, за цим фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Правоохоронці з’ясовують можливу причетність підозрюваних до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool