На Кіровоградщині затримали водія, який перевозив зброю та набої

Лютий 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Днями, під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання території обслуговування, працівники ДАІ на 8 кілометрі автошляху Кіровоград - Аджамка, у Кіровоградському районі, зупинили автомобіль ВАЗ-2101, сірого кольору, водій якого, під час перевірки реєстраційних документів, почав помітно нервувати.

Зважаючи на неадекватну поведінку чоловіка, вартові доріг прийняли рішення про огляд салону автівки та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Кіровоградського районного відділу УМВС України в області.
Працівники ДАІ не помилилися – водієві та його пасажирові було що приховувати. Піл час особистого огляду в одного з чоловіків було знайдено пістолет Макарова з набоями до нього, а також на задньому сидінні автомобіля було виявлено та вилучено 2 магазини від РПК, 119 патронів калібру 5,45 мм, та 32 патрони калібру 9 мм. Вилучені предмети направлені на експертизу. Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення - ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, за незаконне поводження зі зброєю чи боєприпасами. Наразі тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool