На Кіровоградщині затримали ще одного серійного крадія кабелю

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

Ним виявився 35-річний раніше судимий житель одного з сіл Добровеличківського району. Загалом злодій викрав більше 300 метрів кабелю, завдавши підприємству зв’язку збитків на суму у понад 25,5 тисяч гривень. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Встановлено, що упродовж січня-лютого зловмисник скоїв щонайменше 4 крадіжки. Діяв чоловік у темну пору доби, на стовпі плоскогубцями перетискав та відрізав кабель, потім скидав його на землю. У подальшому злодій випалював дріт та продавав його як мідний металобрухт.

В одному з сіл чоловік викрав 140 метрів кабелю різної марки на суму майже 9,4 тисячі гривень, в іншому – понад 190 метрів вартістю більше 16,2 тисяч гривень.
У даний час зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Раніше злодій відбував покарання за скоєння аналогічних кримінальних правопорушень та звільнився з місць позбавлення волі у минулому році.

За матеріалами Добровеличківського відділення поліції Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool