На Кіровоградщині затримали понад 100 неповнолітніх за підозрою у скоєнні злочинів

Жовтень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

Протягом трьох літніх місяців із метою забезпечення безпечного відпочинку, попередження вчинення злочинів дітьми і стосовно них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ у період літнього оздоровчого сезону на території області працівники міліції провели комплекс оперативно-профілактичних заходів «Літо-2012».

Загалом у результаті вжитих заходів правоохоронці перевірили майже 400 неповнолітніх, що перебувають на обліках в ОВС. З профілактичною метою для осіб цієї категорії було організовано кілька відвідувань спецустанов, таких як ізолятор тимчасового тримання, приймальник-розподільник для дітей та інші.
Також працівники міліції затримали понад 250 неповнолітніх, із яких 102 – за підозрою у скоєнні злочинів, 41 – за адміністративні правопорушення та більше 50 підлітків, які перебували у розшуку як безвісти зниклі. Понад 20 неповнолітніх поміщено до притулків, 11 – до медичних закладів.
Традиційно у рамках операції правоохоронцями було проведено і рейди щодо виявлення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. У результаті чого до відповідних органів ДПА в області було направлено 16 подань. Після розгляду матеріалів 11 закладів вже позбавлено ліцензії на право реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів.
Крім того, долучились працівники міліції і до організації дозвілля підлітків, взявши участь у проведенні близько 20 спортивних та культурно-масових заходів у дитячих оздоровчих таборах, а також кількох десятків бесід для дітей на правову тематику.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool