На Кіровоградщині затримали підозрюваного у замаху на вбивство

Липень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 606 | Коментарі: 0

Ним виявився 48-річний раніше судимий мешканець іншої області, який тимчасово винаймає житло у Гайворонському районі. Під час спільного розпиття алкогольних напоїв чоловік завдав своїй знайомій ножових поранень. За скоєне йому загрожує покарання – від 7 років позбавлення волі.

До Гайворонського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з селищ району виявлено жінку зі слідами крові на тілі.

На місці події поліцейські встановили особу потерпілої. Нею виявилася 40-річна жителька Одеської області.

За попередніми даними, під час спільного розпиття алкогольних напоїв знайомий зв’язав її мотузкою та завдав декількох ножових поранень. Незважаючи на це, жінці вдалося втекти і покликати на допомогу.
Місцеві жителі викликали швидку та зателефонували в поліцію. Потерпілу з тяжкими тілесними ушкодженнями було доправлено до реанімаційного відділення районної лікарні.

«У ході проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився мешканець іншої області, який тимчасово винаймає житло у районі. 48-річний чоловік раніше судимий за вчинення корисливих злочинів, у 2016 році звільнився із в’язниці.
На місці події слідчим вилучено знаряддя злочину та інші речові докази. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Гайворонського відділу поліції Сергій Сірак.

Особі повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Проводиться досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

За матеріалами Гайворонського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool