На Кіровоградщині затримали підозрюваного у вбивстві двох осіб

Січень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Працівники Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали раніше судимого 23-річного жителя одного із сіл району. Чоловік підозрюється у скоєнні вбивства місцевого жителя та жителя сусідньої області.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення жителя одного із населених пунктів про виявлення у домоволодінні обгорілих трупів двох чоловіків. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група.
Потерпілими виявилися 76-річний господар помешкання, який проживав у сусідній області, але часто навідувався до своєї сільської садиби, та його 40-річний найманий робітник. У обох загиблих під час огляду тіл правоохоронці виявили численні колото-різані рани шиї, грудей та спини.
Попередньо встановлено, що місцевий житель розпивав спиртні напої із чоловіком, який допомагав власнику будинку по господарству. Між знайомими виник конфлікт, у результаті якого молодший із них завдав кількох ударів ножем старшому.
Після цього зловмисник зайшов у будинок та наніс численні ножові поранення господарю помешкання. Потім незаконно заволодів автомобілем своєї жертви та втік на ньому до сусідньої області.
Наступного дня, аби приховати сліди скоєного, душогуб повернувся на територію домоволодіння потерпілого. Обливши бензином будинок і господарське приміщення, де знаходились тіла, зловмисник здійснив підпал.
Загиблих виявили місцеві жителі, яким зателефонувала родичка господаря помешкання та попросила з’ясувати, чому чоловік не відповідає на дзвінки. Сусід зайшов перевірити, що сталося, побачив обгорілу кімнату і тіла, після чого негайно повідомив у міліцію про страшну знахідку.
У результаті проведення слідчих дій через кілька діб працівники міліції затримали підозрюваного. Він переховувався у закинутій напівзруйнованій оселі. Викрадений автомобіль із пошкодженнями правоохоронці виявили на території іншої області.
Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення. Стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – арешт.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool