На Кіровоградщині затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє 17-річних жителів Світловодського району. Зловмисники проникли до будинку 67-річної жінки та, погрожуючи застосувати електрошокер, заволоділи її майном.

За подібні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.
Правоохоронці попередньо встановили, що близько третьої години ночі юнаки проникли до помешкання пенсіонерки. Зловмисники почали шукати ключі від гаража, аби заволодіти автомобілем. Господарка будинку, почувши шум, прокинулась і ввімкнула світло. Один із нападників вибіг з помешкання, інший, пригрозивши жінці застосувати до неї електрошокер, наказав мовчати та прихопив із собою фотоапарат, годинник і ключі.
Зловмисники відчинили гараж та викотили звідти автомобіль, потім намагались завести його. Скориставшись відсутністю їх уваги, потерпіла почала кликати на допомогу. В цей час нападники хутко втекли з подвір’я, заволодівши транспортним засобом.
- Жінка негайно зателефонувала до міліції, на місце події прибув наряд відділу Державної служби охорони та слідчо-оперативна група. Одного із зловмисників правоохоронці затримали за кількасот метрів від помешкання потерпілої біля викраденого автомобіля, його «напарника» – того ж дня під вечір, – розповів начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від семи до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. Раніше обидва підозрювані вже були судимі за скоєння крадіжок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool