На Кіровоградщині затримали підозрюваних у скоєнні нападу на підприємця

Грудень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні розбійного нападу двох місцевих жителів, 24 та 27 років.

Вихідного вечора до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень жителю обласного центру. На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група.
Потерпілим виявився 45-річний приватний підприємець. Попередньо встановлено, що чоловік виходив з території місцевого ринку, де у нього є власні торгівельні точки, як раптом до нього підбіг невідомий у чорній масці з прорізами для очей. Зловмисник почав вимагати у кіровоградця гроші та здійснив два постріли із травматичного пістолету. Внаслідок цього підприємець отримав тілесні ушкодження спини та волосся на голові.
На ґвалт з ринку вибігло кілька чоловік, яким вдалося скрутити нападника. Потерпілий тим часом зателефонував у міліцію. Правоохоронці негайно затримали підозрюваного – 24-річного кіровоградця, та вилучили у нього спецзасіб і чорну в’язану шапку.
Як з’ясувалося у ході проведення слідчих дій, розбійний напад чоловік спланував зі своїм 27-річним родичем, який раніше працював у підприємця та знав, що напередодні свят у нього мають бути гроші. Напарник знаходився неподалік ринку і мав пильнувати, аби ніхто сторонній не завадив відібрати у потерпілого кошти.
Наступного дня працівники міліції затримали й іншого підозрюваного. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України.
Обоє підозрюваних раніше були засудженні за скоєння грабежів та крадіжок. Нині зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool