На Кіровоградщині затримали педофіла

Липень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

Працівники Новоархангельського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні тяжкого злочину 26-річного жителя одного із населених пунктів району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До органів внутрішніх справ надійшла оперативна інформація про те, що житель Новоархангельського району здійснює розпусні дії стосовно 8-річного сина своєї співмешканки.
У ході перевірки інформації та проведених заходів правоохоронці з’ясували, що 31-річна жителька одного із сіл району має двох дітей, які протягом останніх кількох років у зв’язку із тяжким матеріальним становищем перебували в школі-інтернаті. На канікули мати забирала сина і дочку додому. Вже близько року жінка проживала з 26-річним місцевим жителем.
Також попередньо встановлено, що саме у той час, коли хлопчик перебував з вітчимом вдома у його родички він і зазнав знущань. З метою задоволення своєї статевої пристрасті зловмисник застосував до малолітнього фізичну силу, а той, звісно, нічого не міг вдіяти супроти дорослого чоловіка.
За висновками судово-медичної експертизи у потерпілого було виявлено тілесні ушкодження, що свідчили про насильницькі дії, скоєнні стосовно нього.
За словами начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Кіровоградській області Костянтина Ломакіна, за цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене стосовно малолітньої особи) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Підозрюваного затримано. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool