На Кіровоградщині затримали крадія

Листопад 19, 2014 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Близько четвертої години ранку працівники групи затримання Олександрійського відділення УДСО отримали повідомлення про спрацювання сигналізації в одному із торгівельних закладів, який розташований у самому центрі міста.

Правоохоронці негайно прибули на місце події та помітили невідомого, який потайки виходив з приміщення, тримаючи в руках господарчу сумку.
Молодик, побачивши держохоронців, кинув сумку та кинувся тікати, але працівники міліції затримали підозрюваного. З’ясувалося, що чоловік шляхом пошкодження дверей проник до магазину, звідки викрав гроші й продукти харчування.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу. Правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився 29-річний житель міста Олександрії.
По даному факту проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо дії зловмисника кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка.

УДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool