На Кіровоградщині затримали громадянина, який здійснив втечу з адмінбудівлі суду

Серпень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 623 | Коментарі: 0

18-річного мешканця Новоукраїнського району, який перебував у розшуку, затримали працівники групи реагування патрульної поліції Добровеличківського відділення поліції неподалік автодороги Кіровоград-Платонове.

За інформацією правоохоронців, громадянин після втечі мав намір виїхати на територію сусідньої області, скориставшись попутним транспортом.

Нині чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України.
Працівники поліції розслідують провадження, розпочате за ч.1 ст.393 Кримінального кодексу України «Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти».

Ця ж особа обвинувачується у скоєнні правопорушень, передбачених ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.1 ст.289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом», кримінальне провадження відносно якої на теперішній час розглядається у суді.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool