На Кіровоградщині затримали грабіжника

Червень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

42-річний олександрієць відкрито заволодів велосипедом місцевого жителя, який залишив транспортний засіб біля магазину. За такі дії раніше судимий зловмисник знову може потрапити за ґрати на строк до шести років.

Повідомлення про подію до Олександрійського міського відділу міліції надійшло від 40-річного потерпілого.
- У результаті вжитих заходів працівники карного розшуку встановили особу зловмисника та затримали його. Викрадений велосипед, вартістю понад 2 тисячі гривень, працівники міліції вилучили, - повідомив т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Коцар.
Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Раніше чоловік був судимий за крадіжки та пограбування.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool